Printer-friendly version


ICV Around the World

Pagina en espa帽ol

ICVoluntaris-Barcelona

ICVoluntaris-Barcelona 茅s una organitzaci贸 sense 脿nim de lucre amb seu a Barcelona. El seu objectiu es la mobilitzaci贸, la formaci贸 i la coordinaci贸 de voluntaris per projectes sense 脿nim de lucre (assist猫ncia a conferencies, cibervoluntariat i serveis ling眉铆stics.

ICVoluntaris-Barcelona 茅s  una de les antenes europees de ICVoluntarios, xarxa mundial de voluntaris especialitzats en el sector de la comunicaci贸, originaris d'uns cent pa茂sos. Creat al 2006 ICVoluntarios-Barcelona 茅s  la representaci贸 del Sud d' Europa de la xarxa de ICVoluntarios.

Associaci贸 de dret catal脿, ICVoluntaris-Barcelona cultiva una visi贸 europea. Les nostres activitats tendeixen a expandir-se cap altres 脿rees com la formaci贸 a trav茅s del voluntariat, 脿rees que responen a una necessitat concreta, per貌 al mateix temps conjugant amb la filosofia i l'猫tica fundadores d'ICVoluntarios.

ICVoluntaris treballa amb una xarxa de 1500 voluntaris actius D'edats compreses entre els 16 i els 84 anys i originaris de uns cent pa茂sos.

Els Nostres Programes

ICVoluntarios-Barcelona proposa una gran varietat d'oportunitats tan a voluntaris com a entitats p煤bliques o privades, ONGs i institucions internacionals.

Programa de intercanvi

ICVoluntaris-Barcelona gestiona un programa d'intercanvi a  nivell europeu i internacional.

Confer猫ncies

El nostre programa de Confer猫ncies ofereix el seu suport a organitzadors de conferencies i esdeveniments sense 脿niim de lucre que es centren en temes socials, humanitaris, cient铆fics i mediambientals. Aconsellem als organitzadors de confer猫ncies sobre l'organitzaci贸 global del seu esdeveniments posant a la seva disposici贸 la nostra experi猫ncia i els nostres coneixements t猫cnics (log铆stica, redacci贸 d'informes i serveis de lleng眉es (traducci贸 i interpretaci贸)

CiberVoluntariat

El programa CiberVoluntarios recluta, forma i coordina voluntaris que tenen habilitats i coneixements en tecnologies de la informaci贸 i de la comunicaci贸 (TIC) per projectes de desenvolupament. Els voluntaris participen en projectes locals, regionals i internacionals, oferint les seves habilitats i coneixements en 脿rees com el desenvolupament de llocs Web o de software, l'administraci贸 de xarxes o el desenvolupament de continguts.

Inmigracion

Veient la creixent demanda de serveis relacionats amb el fenomen de la immigraci贸, ICVoluntarios-Barcelona ha iniciat un projecte pioner d'immigraci贸, en el qual les entitats que fan primera acollida a la ciutat, voluntaris locals i els propis immigrants, treballen junts en la prestaci贸 especialitzada de serveis ling眉铆stics a aquest collectiu, esdevenint el voluntariat una eina d'integraci贸 per als nouvinguts.

Soci

Entre els nostres soci 锘縮贸n: Linguam贸n - House of Languages, Federaci贸 Catalana de Voluntariat, Generalitat de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Universitat Aut貌noma de Barcelona, Xarxanet.

ICVoluntarios ahir i avui


©1997-2021 ICVolunteers|design + programming mcart group|Updated: 2019-01-28 10:52 GMT|